Άγρια δολοφονία: Γυναίκα σκότωσε με μαχαιριές έναν άνδρα

Ένα πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα, μια 39χρονη γυναίκα σκότωσε άνδρα με 4 μαχαιριές.

Άγρια δολοφονία: Γυναίκα σκότωσε με μαχαιριές έναν άνδρα

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, o 42χρονος ανδρας Σ.Ν βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλεία του και μια γυναίκα του επιτέθηκε.

Ο 42χρονος ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και έφευγε κάθε μέρα νωρίς για να πάει στη δουλεία του.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο το 4ο Γυμνάσιο.

Μια γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα δολοφόνησε έναν άνδρα, συγκεκριμένα τον τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν την γυναίκα να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες ερευνούν την υπόθεση.

Millet gazetesi logo
© 2025 Millet Media
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr