Άλυτο παραμένει το πρόβλημα στο Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Ξάνθης

Σχολική Εφορεία και Σύλλογος Γονέων: Παρά τις πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν έχει επιτευχθεί καμία λύση μέχρι στιγμής.

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα στο Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Ξάνθης

Όπως είναι γνωστό, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024, έχει προκύψει ένα πρόβλημα λειτουργίας στο Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο της Ξάνθης, καθώς το σχολείο λειτουργεί σε διπλή βάρδια και αυτό το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Παρά τις πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν έχει επιτευχθεί καμία λύση μέχρι στιγμής τόνισε στην ανακοίνωσει του η Σχολική Εφορεία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Ως γνωστό με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024 προέκυψε το πρόβλημα λειτουργίας του σχολείου σε διπλή βάρδια και το πρόβλημα αυτό δεν έχει επιλυθεί μέχρι στιγμής.

Αφού δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα από τις συναντήσεις και συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα αυτό, δεν έχει δοθεί απάντηση και στην από 10 Οκτωβρίου 2023 αίτηση μας προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, στην οποία επισημάναμε πως πρέπει να είναι η λύση που αναμένουμε.

Ανακοινώνουμε με εκτίμηση στη κοινή γνώμη ότι αναμένουμε από τις αρχές απάντηση στα δίκαια αιτήματα μας και την ταχύτατη επίλυση του ζητήματος, σύμφωνα με τα αιτήματα μας.

Σχολική Εφορεία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης"

 

Millet gazetesi logo
© 2023 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr