Aπάντηση του δήμαρχου στην Σύμπραξη Προοπτικής

Γκαράνης, `Η Παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής» και ο Επικεφαλής της, Αντώνης Γραβάνης, επιχειρούν το τελευταίο διάστημα να εισάγουν νέα αντιπολιτευτικά ήθη!`

Aπάντηση του δήμαρχου στην Σύμπραξη Προοπτικής

"Νέα αντιπολιτευτικά ήθη" είναι η απάντηση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Γάννη Γκαράνη στην Σύμπραξη Προοπτικής και τον Επικεφαλή της, Αντώνη Γραβάνη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΗΘΗ!

Η Παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής» και ο Επικεφαλής της, Αντώνης Γραβάνης, επιχειρούν το τελευταίο διάστημα να εισάγουν νέα αντιπολιτευτικά ήθη! Αντί να θέτει δημόσια ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής ο Επικεφαλής, τα απευθύνουν ατομικά και ενυπόγραφα διά δελτίων τύπου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής του! Κανείς, βέβαια, δεν αμφισβητεί το δικαίωμά τους αυτό! Παρ’ όλ’ αυτά, θεωρούμε ότι, προφανώς, όλη αυτή η τακτική υπαγορεύεται από την ανάγκη να μην ανταπαντήσει η Διοίκηση του Δήμου, υπενθυμίζοντας τα έργα και τις ημέρες του πολιτικού παρελθόντος του κυρίου Γραβάνη! Η υπογραφή, όμως, δελτίων τύπου από μεμονωμένους Δημοτικούς Συμβούλους της «Σύμπραξης Προοπτικής» δε συνεπάγεται και ακύρωση της ηγεσίας της!

Όσον αφορά δε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που μας θέτει η «Παράταξη Σύμπραξη Προοπτικής» διά του Δημοτικού Συμβούλου της, Ευάγγελου Λαφτσή, ενημερώνουμε τους συναδέρφους -και τους συνδημότες μας- τα εξής: 

1ον) Το εν λόγω οικόπεδο δεν είναι κοινόχρηστο, αλλά ανήκει σε ιδιώτη. Με ιδιωτικό δε συμφωνητικό σύστασης χρησιδανείου από τις 4-9-2017 η χρήση του δόθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε άλλον ιδιώτη, που είναι κάτοικος της οδού Ανδριανουπόλεως. Ως εκ τούτου, οι όποιες ενέργειές μας επιβάλλεται εκ της νομοθεσίας να γίνουν σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον ιδιώτη, ο οποίος την αμέσως επόμενη της πυρκαγιάς ημέρα καθάρισε και συμμάζεψε το οικόπεδο στον βαθμό που του επιτρεπόταν. (Οι σχετικές φωτογραφίες υπάρχουν στις Υπηρεσίες μας, ως αποδεικτικά στοιχεία).   

2ον) Η ουσιαστική παρέμβαση και ο σχολαστικός καθαρισμός του οικοπέδου δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έκδοση πορίσματος για τα αίτια και τις ευθύνες της πυρκαγιάς. 

3ον) Τα εύφλεκτα τελάρα που βρίσκονταν στον χώρο επετράπη στις υπηρεσίες του Δήμου να τα περισυλλέξουν, κάτι που το πράξαμε άμεσα. 

4ον) Σχετικά δε, με τους αυτοσχέδιους σκουπιδότοπους στον Δήμο μας, οι υπηρεσίες μας μεριμνούν διαρκώς στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, καθώς δε διαθέτουμε Δημοτική Αστυνομία. Παρ’ όλ’ αυτά, καθαρίζουμε συνεχώς όποιους ανεξέλεγκτους σκουπιδότοπους εντοπίζουμε και έχουμε υποβάλλει μηνύσεις κατ’ αγνώστων για την ύπαρξή τους.

Η δε υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας τηρεί φάκελο, ο οποίος συμπεριλαμβάνει αναλυτικά χρονολογικά στοιχεία για τον εντοπισμό και τον καθαρισμό τους. Οι αυτοσχέδιοι, βέβαια, σκουπιδότοποι δημιουργούνται κατά παράβαση του νόμου και με πλήρη απουσία κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής συνείδησης, καθώς, έτσι, δημιουργούνται ανεξέλεγκτες εστίες μόλυνσης. Γι’ αυτό, χρέος όλων μας είναι να καταγγέλλουμε στις αρμόδιες αρχές κάθε σχετική παράβαση που θα υποπίπτει στην αντίληψή μας.

Millet gazetesi logo
© 2024 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr