Market Pass: Πότε η επόμενη πληρωμή, τι να προσέξετε

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας για το market pass θα πληρωθούν ξανά στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο.

Market Pass: Πότε η επόμενη πληρωμή, τι να προσέξετε

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας για το market pass θα πληρωθούν ξανά στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο.

Το Market Pass (ή αλλιώς food pass όπως το αποκαλούσαν στην αρχή) αποτελεί μέτρο ενίσχυσης των νοικοκυριών, με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους αγορών, ιδίως ειδών διατροφής, λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή. Καλύπτει την περίοδο από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούλιο του 2023 και ήδη έχουν κλείσει οι αιτήσεις εδώ και καιρό.

Πότε καταβάλλεται η επόμενη δόση

Οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλλαν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου λαμβάνουν την ενίσχυση ως εξής:

στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο που ήδη πραγματοποιήθηκε

στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο

στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,

στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Όσοι δικαιούχοι επέλεξαν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υπέβαλλαν αίτηση από 1-15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

Στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο που πραγματοποιήθηκε

Στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Τι να προσέξετε με το όριο

Πολύ συχνά, δικαιούχοι έχουν προσπαθήσει να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους και να πληρώσουν κανονικά με το market pass ωστόσο η συναλλαγή δεν γίνεται δεκτή. Αυτό συνήθως συμβαίνει διότι το ποσό του λογαριασμού είναι μεγαλύτερο από το όριο του market pass με αποτέλεσμα η συναλλαγή να απορρίπτεται. Αυτό που πρέπει να προσέξουν λοιπόν οι δικαιούχοι είναι όταν χρησιμοποιήσουν την κάρτα να έχουν λογαριασμό μικρότερο ή ίσο με το ποσό που θέλουν να πληρώσουν διαφορετικά να σπάσουν τον λογαριασμό τους στα δυο μόλις φτάσουν το όριο.

Δυστυχώς δεν δίνεται η δυνατότητα να υπερβείς το όριο του market pass Και να καλύψεις το υπόλοιπο του λογαριασμού κάνοντας χρήση άλλης κάρτας.

 

 

Millet gazetesi logo
© 2024 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr