Πρώην δήμαρχος διέγραψε όλα τα αρχεία και mail του δήμου

O νέος Δήμαρχος του νησιού καταγγέλλει τον πρώην Δήμαρχο, για τη διαγραφή όλων των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Γραφείου Δημάρχου

Πρώην δήμαρχος διέγραψε όλα τα αρχεία και mail του δήμου

Στις απίστευτες καταστάσεις που διαδραματίζονται στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης έρχεται να προστεθεί και η διαμάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό στον Δήμο Τήνου, μεταξύ του πρώην και του νέου Δημάρχου.

Ειδικότερα, ο νέος Δήμαρχος του νησιού, Παναγιώτης Κροντηράς, καταγγέλλει τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Σιώτο, για τη διαγραφή όλων των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Γραφείου Δημάρχου, όπως επίσης και όλων των mail από το κεντρικό mail του δήμου:  dt@1516.syzefxis.gov.gr έως τις 18.12.2023, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο κ. Κροντηράς, “κατά την πρώτη εργάσιμη ημέρα (2.1.2024) της νέας θητείας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου, διαπίστωσα εμβρόντητος ότι προ της παραλαβής μου, είχαν διαγραφεί τα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Γραφείου Δημάρχου (dt@1516.syzefxis.gov.gr), ενέργεια εσκεμμένη και όχι από λάθος ή τεχνική ζημία. Δεν υπάρχει αρχείο, η δε ανάκτηση είναι διαδικασία που μπορεί να γίνει στην Αθήνα και με μεγάλο κόστος επί ζημία του Δήμου. Και με αμφίβολη την ευδοκίμησή της”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Millet gazetesi logo
© 2024 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr