Συνάντηση αντιπροσωπειών Τουρκίας-Ελλάδας στην Άνκαρα
Οι αντιπροσωπείες των υπουργείων Άμυνας της Τουρκίας και Ελλάδας με σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας στο Αιγαίο τη δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιήσουν στις
Οι αντιπροσωπείες των υπουργείων Άμυνας της Τουρκίας και Ελλάδας με σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας στο Αιγαίο τη δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιήσουν στις 17-21 Ιουνίου στην Άνκαρα.
Στην ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας Τουρκίας τονίστηκε ότι οι αντιπροσωπείες των υπουργείων Άμυνας των δύο χωρών θα συναντηθούν για δεύτερη φορά στην Άνκαρα με σκοπό να συζητήσουν τα μέτρα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης και γενικότερα την ανάπτυξη της συνεργασίας στο Αιγαίο.
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών την πρώτη τεχνική συνάντηση πραγματοποίησαν στις 20-25 Μαΐου στην Αθήνα για τα μέτρα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης στο Αιγαίο.
ΠΗΓΗ