Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή ο δολοφόνος πρώην αστυνομικός

Yποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με

Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή ο δολοφόνος πρώην αστυνομικός

Yποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων πρόκειται για τον Φώτη Μπέλλο, ο οποίος υπηρετούσε στο ΑΤ Αμπελοκήπων. Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε μάλιστα αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας». Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα "Ελευθερία" καλούσε τους νέους "από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση", ενώ περιέγραφε τους στόχους των "Ταγμάτων Ασφαλείας": "Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων".

Τον «καθάρισε» εν ψυχρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής ο Μπέλλος ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει παρατηρήσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, επειτα από έναν ακόμη καβγά, ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε κατά του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Millet gazetesi logo
© 2021 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA O.E.
BİLAL BUDUR & CENGİZ ÖMER KOLLEKTİF ŞİRKETİ
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ & ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ Ο.Ε.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr