Ανατροπή με το τροχαίο στον Π. Ζυγό. Στα χέρια της Αστυνομίας ο οδηγός!

O 34χρονος αστυνομικός, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης

Ανατροπή με το τροχαίο στον Π. Ζυγό. Στα χέρια της Αστυνομίας ο οδηγός!

Ανατροπή υπήρξε την Παρασκευή με την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη την Πέμπτη στον Π. Ζυγό Ξάνθης με αποτέλεσμα μια 19χρονη κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τη 19χρονη το βράδυ της Τετάρτης εγκατέλειψε την κοπέλα και αναζητείται. Όμως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο οδηγός που παρέσυρε την κοπέλα δεν εγκατέλειψε το θύμα αλλά κάλεσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο.

Όμως στη συνέχεια απέκρυψε το γεγονός καθώς πρόκειται για αστυνομικό που οδηγούσε υπηρεσιακό (συμβατικό) όχημα της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την εμπλοκή του πανικοβλήθηκε και παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του στην ΑΔ Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά αλλά και στο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ως αποτέλεσμα ο 34χρονος αστυνομικός, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης από την Παρασκευή ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης θα είχε πολύ μικρές επιπτώσεις, ποινικές και πειθαρχικές, αν από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό το περιστατικό, αφού δεν είχε εγκαταλείψει το θύμα και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Το ατύχημα και οι πρώτες πληροφορίες

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 9 μ.μ. Η 19χρονη είχε βγάλει το σκυλάκι της στον οικισμό του Π. Ζυγού όταν παρασύρθηκε από το όχημα. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στη Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Καβάλας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η άτυχη κοπέλα μάλιστα, διαθέτει σπάνια ομάδα αίματος O Rh, με αποτέλεσμα να εξαντληθουν τα αποθέματα στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Ξάνθης και να γίνουν εκκλήσεις στο κοινό της περιοχής που διαθέτει την ίδια αίματος για συγκέντρωση φιαλών.

ΠΗΓΗ

Millet gazetesi logo
© 2024 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr