B-Health
B-Health

Η Ισλαμική επικράτεια γιορτάζει το Κουρμπάν Μπαιράμ

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέδωσε μήνυμα με αφορμή το Κουρμπάν Μπαϊράμι. Ο Ερντογάν είπε  ότι «η θυσία είναι γενναιοδωρία, αλλη

Η Ισλαμική επικράτεια γιορτάζει το Κουρμπάν Μπαιράμ

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέδωσε μήνυμα με αφορμή το Κουρμπάν Μπαϊράμι.

Ο Ερντογάν είπε  ότι «η θυσία είναι γενναιοδωρία, αλληλεγγύη, να προσφέρεις χαρά στους φτωχούς», ευχόμενος χρόνια πολλά στη Τουρκία, σε όλον τον Ισλαμικό Κόσμο και σε όλη την ανθρωπότητα.

Ο Πρόεδρος στο μήνυμα του κάνει αναφορά  στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της  Φετουλαχιστικής Τρομοκρατικής Οργάνωσης και της Παράλληλης Κρατικής Δομής (FETÖ/PDY) της 15ης Ιουλίου,  σημειώνοντας τα εξής: 

«Το Τουρκικό έθνος έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα  σε αυτούς που προσπάθησαν να  αποσταθεροποιήσουν με βία , με την τρομοκρατία και  με  πραξικόπημα την χώρα μας και  να προχωρήσουν στην  κατάληψη του Τουρκικού Κράτους αψηφώντας τελείως την δύναμη  του Τουρκικού Λαού. Τώρα πιά ολοι πρέπει να το έχουν συνειδοποιήσει πολύ καλά  ότι σε περίπτωση που θα προβούν σε παρόμοιες ενέργειες  θα έχουν να αντιμετωπίσουν  όχι μονάχα έναν στρατό των 570 χιλιάδων   ατόμων  αλλά  μία αστυνομική δύναμη των  260 χιλιάδων μελών και μια Τουρκία των 79 εκατομμυρίων».

Ο Τούρκος Πρόεδρος , συνέχισε..

«Η Τουρκία προχωρά με  σταθερά και αποφασιστικά βήματα  στην επίτευξη των στόχων της που έχει θέσει για το 2023  και  ο απόλυτος στόχος της στην διαδικασία αυτή είναι να  κληρονομήσει  στις γενεές που θα ακολουθήσουν  το όραμα για το  2053 και 2071» τόνισε ο ΠτΔ Ερντογάν.

Ο Επικεφαλής των Τουρκικών Δυνάμεων  στρατηγός Χουλούσι Ακάρ συνέχαιρε  την Γιορτή Θυσίας –Κουρμπάν Μπαιράμ- των μελών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (TSK).

«Θα  συνεχίσουμε με απόλυτη αποφασιστικότητα και επιμονή την- Επιχείρηση  Καταπολέμησης  της Τρομοκρατίας- μέχρι που θα εξαλειφθεί και ο  τελευταίος τρομοκράτης»  υπογράμμισε στο μήνυμα του ο Αρχηγός των Τουρκικών  Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός, Χουλούσι Ακάρ

Ο Στρατηγός Ακάρ στο μήνυμα του κάνει αναφορά στις επιχειρήσεις των ΤΕΔ, σημειώνοντας:

«Οι ΤΕΔ  συνεχίζουν  μέρα νύχτα τον αγώνα στα χερσαία, θαλάσσια και εναέρια  σύνορα  της συμπεριλαμβανομένων  και των επιχειρήσεων   εντός και εκτός των συνόρων της με  μοναδικό στόχο την διασφάλιση της γαλήνης  και ασφάλειας  στην χώρα».

Ο Επικεφαλής των Τουρκικών Δυνάμεωνστρατηγός Χουλούσι Ακάρ αναφερόμενος και στην έναρξη της επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία των ΤΕΔ  με στόχο  την εξάλειψη  των τρομοκρατικών στοιχείων στα βόρεια της Συρίας τόνισε  ότι, οι επιχειρήσεις και οι δραστηριότητες των ΤΕΔ  θα συνεχισθούν με απόλυτη  αποφασιστικότητα και επιμονή   μέχρι την εξάλειψη ακόμα και τους τελευταίου τρομοκράτη  στην περιοχή αυτή χωρίς να υποστούν την παραμικρή  ζημιά οι  αθώοι άνθρωποι .

Ο Στρατηγός Ακάρ συνέχαιρε τη Γιορτή της Θυσίας –Κουρμπάν Μπαιράμ-  πρώτα  στις  στρατιωτικές οικογένειες  , στα συγγενικά πρόσωπα των μαρτύρων και των βετεράνων και ευχήθηκε όπως «ολοι να περάσουν  τις γιορτές εντός ευτυχίας, ειρήνης μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

«Ο μεγαλύτερος μας πλούτος είναι η ειρηνική εντός γαλήνης επιβίωσης της πολυπολιτισμικότητας» σημείωσε το μήνυμα που εξέδωσε με αφορμή το Κουρμπάν Μπαιράμ ο Πρόεδρος της  Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Ισμαήλ   Καχραμάν.

«Το Τουρκικό Έθνος κρατώντας γερά τα ινία της ελπίδας πορεύεται προς το μέλλον αντιστρέφοντας κάθε ενέργεια  αυτών που προσπαθούν να εξαλείψουν την δημοκρατία και το κράτος μας»  σημείωσε ο πρόεδρος της ΜΕΤ Καχραμαν.

 Ο Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στο μήνυμα του που εξέδωσε με αφορμή το Κουρμπάν Μπαιράμ, υπογράμμισε..

«Τα δίκτυα προδοσίας ποτέ δεν θα μπορέσουν να βλάψουν την ακεραιότητα ενός ενιαίου έθνους.   

 "Είναι χαμένες προσπάθειες  αυτών που προσπαθούν  να γκρεμίσουν και να  διασπάσουν την ενότητα μας» τόνισε και πρόσθεσε.. Ο αγώνας μας κατά της τρομοκρατίας  θα συνεχισθεί  μέχρι  και την εξουδετέρωση του τελευταίου τρομοκράτη» .

«Η τρομοκρατία, η  αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου»  εγκωμιάσθηκαν  στο μήνυμα που εξέδωσε ο  ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος  Κεμάλ Κιλινσνταρογλου   με αφορμή το Κουρμπάν Μπαιραμ.

Οι γιορτές δυστυχώς  είναι πιο θλιβερές με  τους μάρτυρες που δίνουμε  στον αγώνα καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Πρέπει να  υπάρξει μία άμεση  λύσης  που θα εμποδίσουν και θα εξαλείφουν τους π[πόνους που βιώνουμε.

ΤRT Greek

Millet gazetesi logo
© 2021 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA O.E.
BİLAL BUDUR & CENGİZ ÖMER KOLLEKTİF ŞİRKETİ
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ & ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ Ο.Ε.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr