Μπατζακίδης: Επιτέλους, πάρτε απόφαση και βάλτε την ιστορία στη θέση της

Αποστολή του Γ. Μπατζακίδη πρός τον Δήμαρχο Ξάνθης για την ταμπέλα που απουσιάζει από το ρολόι της Ξάνθης το οποίο είναι Οθωμανικό μνημείο. Πρός αγαπητό Δήμαρχο

Μπατζακίδης: Επιτέλους, πάρτε απόφαση και βάλτε την ιστορία στη θέση της

Αποστολή του Γ. Μπατζακίδη πρός τον Δήμαρχο Ξάνθης για την ταμπέλα που απουσιάζει από το ρολόι της Ξάνθης το οποίο είναι Οθωμανικό μνημείο.

Πρός αγαπητό Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης: Χιλιάδες ξένοι επισκέπτες από διάφορες περιοχές και χώρες επισκέπτονται κάθε χρόνο την όμορφη πόλη μας. Σημείο αναφοράς τούτης της πανέμορφης πόλης το Ρολόι της κεντρικής πλατείας, το οποίο, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ελάχιστα σωζόμενα οθωμανικά μνημεία της πόλης μας.

Πέρασαν πάνω από 50 και πλέον χρόνια που το μνημείο αυτό δεν έχει ταυτότητα, ταμπέλα που να λέει ότι τούτο το κόσμημα δεν είναι δέντρο που φύτρωσε πριν πολλά χρόνια, ούτε έπεσε από το διάστημα κάποτε. Επιτέλους, πάρτε απόφαση και βάλτε την ιστορία στη θέση της, όσο και αν προσπαθεί κάποιος να την αποκρύψει, η ιστορία πάντα μπροστά του θα είναι. Η ιστορία ανήκει στις επόμενες γεννιές και δεν ανήκει στους Δημάρχους και στα Δημοτικά Συμβούλια.

Όσο και άν ενοχλεί ορισμένους, το Ρολόι της Ξάνθης το έχτισε το 1870 ως αφιέρωμα στη πόλη ένας ντόπιος,πλούσιος αριστοκράτης ο Χατζή Εμίν Αγάς…Είναι τόσο απλό και να είστε περήφανοι για την ιστορία του τόπου μας όταν θα τοποθετήσετε την πινακίδα με το όνομα του, θα διορθώσετε την ιστορική παράλειψη των προκατόχων σας.

Millet gazetesi logo
© 2023 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr