Το νέο έγκλημα του Ισραήλ καταδικάζει το ΚΚΕ βάλλοντας κατά της κυβέρνησης

ΚΚΕ: Εξοργιστική η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το πλήγμα στη Μονή του Αγίου Πορφυρίου.

Το νέο έγκλημα του Ισραήλ καταδικάζει το ΚΚΕ βάλλοντας κατά της κυβέρνησης

Το «νέο έγκλημα του κράτους του Ισραήλ, που βομβάρδισε τη Μονή του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα και σκότωσε τουλάχιστον 18 αμάχους, που είχαν βρει εκεί καταφύγιο» καταδικάζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, βάλλοντας παράλληλα κατά της κυβέρνησης.

Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα «λίγες μέρες πριν το χτύπημα, ο κ. Μητσοτάκης, σε συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον διαβεβαίωνε ότι η κυβέρνηση “έχει έρθει σε επαφή” με την ισραηλινή πλευρά για να προστατευθεί η συγκεκριμένη Μονή». «Αποδεικνύεται και από αυτό η μηδαμινή αξία που έχουν τα υποκριτικά ευχολόγια της κυβέρνησης περί “προστασίας των αμάχων” και “σεβασμού του διεθνούς δικαίου”, την ώρα που κλιμακώνεται η επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού» σημειώνει ο Περισσός.

Χαρακτηρίζει παράλληλα «ακόμα πιο εξοργιστική» την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, «που αναφέρεται σε “χτύπημα”, χωρίς καν να αναφέρει ποιοι το έκαναν και χωρίς – πολύ περισσότερο – να τους καταδικάζει». «Ίσως σε επόμενη ανακοίνωση μας ενημερώσουν ότι, τελικά, πάλι βομβάρδισαν οι Παλαιστίνιοι τους εαυτούς τους…» προσθέτει στην ανακοίνωσή του.

Millet gazetesi logo
© 2023 Millet
KÜNYE
MİLLET MEDİA Kollektif Şirketi
Genel Yayın Yönetmeni: Cengiz ÖMER
Yayın Koordinatörü: Bilal BUDUR
Adres: Miaouli 7-9, Xanthi 67100, GREECE
Tel: +30 25410 77968
E-posta: info@milletgazetesi.gr
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
MİLLET MEDİA O.E.
Υπεύθυνος - Διευθυντής: ΟΜΕΡ ΖΕΝΓΚΙΣ
Συντονιστής: ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΜΠΙΛΑΛ
Διεύθυνση: ΜΙΑΟΥΛΗ 7-9, ΞΑΝΘΗ 67100
Τηλ: +30 25410 77968
Ηλ. Διεύθυνση: info@milletgazetesi.gr